Tør man?

Hvad nu hvis man tilbød at hjælpe folk med at lave video eller tage billeder og var ret billig. Hvad nu hvis man lavede en hjemmeside, hvor man tilbød at lave video for 300 kroner i timen plus transport, ville det så virke? Jeg tænker ikke på at lave reklamefilm, men bare hjælpe til, hvor andre havde problemer med små film som de gerne ville have lavet. Små interviews til hjemmesider og sådan noget. Kunne man måske få sig en lille forretning ud af det? Jeg overvejer det sgu. Så skulle det være lidt i samme stil som mandogbil, hvor man får en handymand ud for en billigere penge end, hvis man hyrede en rigtig håndværker.

Det kræver dog lidt mod og en hjemmeside. Det sidste kan jeg nok godt lave. Det første er måske sværere end som så.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *