Et par tanker på en tirsdag.

Det er tirsdag og jeg sidder ved min computer, mens robotstøvsugeren kører rundt og gør sit arbejde så godt den nu kan. Jeg prøver at høre den nye plade fra Blur, hvilket ikke er så nemt når den der støvsuger kører rundt og larmer. Udenfor skinner solen. Jeg drikker kaffe og har allerede fået mig en lille lur. Jeg har også fået mig en mad med stegt sild. Sådan kan det jo gå på sådan en tirsdag i april.

Efter mit lille møde med Ove og Tysklandsturen mangler jeg en bog at læse. En bog som er skønlitterær og ikke vildt svær. Jeg er klar over, at jeg bare kunne hoppe på et vildt ridt med ham der Dostojevskij, men jeg orker det bare ikke. Min hjerne ønsker små og finurlige ting. Gerne om sure mænd og sådan. Jeg er jo ikke den store krimimand, men måske man alligevel skulle begive sig derud. Hmmmmm.

Print Friendly, PDF & Email