Film

Det er midnat nu i Europa. I kælderen sidder jeg og ser film. For en time siden så jeg film i stuen. I stuen var det en rigtig langfilm, som fruen og jeg fik set. Det var Nebraska, som er lavet af Alexander Payne, der også har lavet den fabelagtige Sideways. Nebraska var skide god og sjov på en underlig måde. Den var sort og hvid og sådan lidt stille i det. Den mindede lidt om The Straight Story og så alligevel ikke. Det var i hvert fald noget med en gammel mand, der ville ud på en køretur. En langsom roadmovie.

Her i kælderen har jeg lige set en kortfilm, der var smadder god. Jeg kan vist ikke skrive mere, da den måske bliver udtaget til Odense Film Festival. God var den i hvert fald og uhyggelig. Nu skal jeg sove.

Jeg har også været ude for at tage billeder i går. Der var et fantastisk lys og mine billeder blev pivringe. Sådan går det jo desværre. Sådan gik det også med Liverpool, der fik stryg i dag af Arsenal. Hmmm, nå men der er jo altid næste år og så videre.

Print Friendly, PDF & Email