Hvem kan sove i Berlin?

Det var Tom Kristensens fortællerjeg, der ikke kunne sove i Berlin. Det var også mig i nat og natten før det. Før det sov jeg 50 timer i træk. Det hedder en form for sammenbrud. Det får jeg i ny og næ. Tillykke til venner og samarbejdspartnere for at det er mig I skal regne med, når krigen kommer. Nå men Tom kunne heller ikke sove. Det var noget med erotikken og kvinder og heste og hove. Tom skrev også om at Knud var død. Knud var ham der der tog til Grønland og opdagede en masse og vist også fik en del børn med grønlandske kvinder. The Minds of 99 har lavet en plade, hvor et af numrene netop hedder “Det er Knud, som er død”. Det er en plade, jeg er blevet ret glad for. De har sgu en masse god energi, forsangeren synger godt og så synger de på dansk. I love it…………….Jeg elsker det.

Print Friendly, PDF & Email