Der skal ikke altid ske noget nyt

Jeg har ændret bloggens udseende. Det var bare for sjov. For at prøve noget nyt. Der skal ikke altid ske noget nyt i min verden, for faktisk har jeg det bedst, når ting ikke ændrer sig for meget. Sådan er der mange mennesker, der har det. Derfor går mange ned med stress i organisationer, der konstant ændrer sig. Derfor er ordet omstillingsparat et dumt ord. Derfor er det fint at årstiderne kommer som de kommer og ikke bare skifter tilfældigt omkring.

Jeg sidder på mit kontor og har lige hørt Ole Bornedal snakke med Michael Jeppesen i sidstnævntes radioprogram. Nu bliver jeg nødt til at se 1864, for Ole er sej og klog at høre på. Jeppesen er god til at få folk til at snakke. Jeg kan lide ham.

I går købte jeg en masse historier af Villy Sørensen. Jeg ville have læst “Blot en drengestreg” højt for Askes klasse i forbindelse med Halloween, men det nåede vi ikke. Jeg ved ikke om de er for små til sådan noget skørt litteratur, men jeg prøver en anden dag. Historien handler om to brødre, hvor den ene skærer benet af den anden. Det er en sjov og absurd historie. Jeg elsker absurd kunst. Jeg elsker ikke når arbejdslivet bliver absurd.

Jeg var også til læge i går. Han var svært tilfreds med mit helbred, med den lille finte, at mit åndedræt blev målt til at være ret skidt. Det skal vi teste lidt mere. Nu har jeg en undskyldning for ikke at kunne følge med i cykling. Det er rart.

Print Friendly, PDF & Email