Sommer

Det er sommer i lille Danmark. Det kan jeg lide, men jeg har jo heller ikke hverken høfeber, nællefeber eller andre ekstravagante febre. Jeg har dog hørt musikken fra lørdag nat feber i dag. Det var sammen med Nana, der er ret vild med Danny Zuko, som jo også er med her. Jeg har ikke fortalt hende, at Danny er med i en skør kult, men det finder hun nok ud af en dag. 

Overfor er de nye naboer ved at gøre klar til at flytte ind. Den gamle genbo døde i tirsdags. Hans var rar og hjalp os meget. Nu er Anne alene og så må vi hjælpe hende lidt. Begravelse er på fredag. Det bliver nummer to i år. Denne er vi dog lidt mere forberedt på end den første. Hans var syg længe. 
Mine unger ville gerne se film. Det fik de ikke lov til. Så blev de sure. Så glemte de, at de blev sure og så fandt de noget andet at lave. Børn er sjove og nemme. 
Jeg sveder. Om nogle timer cykler jeg en tur med Jensen. Og i øvrigt har min storebror fødselsdag i dag. Han bliver 57. Det er jo også en slags alder. Lene blev 41 i går. Selv er jeg stadig 12. Det kan man ikke gøre noget ved. 

Print Friendly, PDF & Email