Skal vi så se at komme i gang

Som overskriften antyder, skal vi på ingen måder se at komme i gang. Men på et eller andet tidspunkt, skal jeg ud og tjene til salt til brødet igen. Hvad mon det skal være, at det skal være, at jeg skal lave?

Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med film igen. Jeg kunne også godt tænke mig at arbejde med mennesker. Jeg kunne godt tænke mig at arbejde med unge mennesker. Der er så mange derude, der ikke er så glade. Dem kunne jeg være med til at gøre glade. Jeg ved bare ikke helt, hvordan. Men det går nok. Det skal nok gå. Ellers kan man vel få et deltidsjob i en cykelbutik. Eller blive professionel blogger (Nej nej nej – det var en joke).

Jeg har i den seneste uge mødt to mennesker, der er sygemeldt med stress/depression. Jeg synes, der kommer flere og flere. Det er ikke godt. Jeg har fundet løsningen på mit problem, og det er at gå hjemme og lave, hvad jeg har lyst til. Det er bare ikke alle, der har råd til det. Mit hjerte bløder sgu.

Jeg skal ikke i gang lige med det vuns, men på et tidspunkt. Måske jeg skulle skrive en bog om stress og depression, som mænd kan læse. Der er mange mænd, der ikke forstår det. Det er også noget underligt noget.

Print Friendly, PDF & Email