Check your head

Jeg er ærlig talt blevet lidt overrasket her på det seneste. Alt den snak om stress og skidt og kanel er jo gammel og mon ikke også, der er gået lidt inflation i det. Alle har jo stress nu om dage og bla bla bla. Men noget sært er sket. Det er sket inde i mit hovede. Jeg er stille og roligt begyndt at tænke anderledes. Jeg er begyndt at få ideer.

Da jeg holdt orlov i sommer, var det på samme måde. Jeg begyndte at få ideer til forskellige ting. Mit hovede tænkte kreativt og fandt på muligheder. Det forsvandt med det samme jeg kom på job igen. Og nu kommer det igen. I dag var jeg ude og løbe en tur med en kammerat, der fortalte at stress er en slags hjerneskade. Men en hjerneskade man kan ændre ved at give hjernen ro. Sådan har jeg det. Det er skørt og det er lige før, jeg bliver høj af det.

Men så tænker jeg lige noget andet. Hvis det er sandt, at det forholder sig sådan. Og hvis jeg ikke er den eneste, som har det sådan her, hvad fortæller det så om det samfund vi lever i? 35.000 er sygemeldt med stress, mens mange andre har det liggende under overfladen. Disse mennesker har en hjerne, der er sat ud af funktion visse steder. Så er det sådan set ligegyldigt, hvad Liberal Alliance mener om det, for det er jo helt hen i vejret, at vores samfund er indrettet på denne måde. Vi må da kunne indrette os på andre måder, så folk ikke bliver syge af hverdagen. Jeg ændrer mig og min måde at leve på. Det er helt sikkert. Jeg har det som om min hjerne er ved at blive frisk. Lidt som når man er ved at komme i god form og man kan holde til mere og gøre ting hurtigere.

Check your head var også en plade med Beastie Boys fra 1989 eller 1990 eller deromkring. Det er i hvert fald længe siden.  Det er en af mine favoritter. Her er en video.

Print Friendly, PDF & Email