Silent night

Der har været stille her på siden julen over. Det er ikke godt. For folk sidder jo og opdaterer deres internetbrowser konstant for at tjekke siden. Det er konstant f5 og Henriks blog og så bare håbe på nye fede ting. Men jeg har holdt fri julen over. Ingen facebook, ingen blog og ingen mobilos. Og det er jo ikke så meget, der er gået næsen forbi. Der var faktisk kun en hilsen fra min kusine på facebook, der var af betydning. Den var så også både rar og betydende. Så den skal jeg lige svare på. Jeg har jo tre kusiner, og jeg er og har faktisk altid været stor fan af dem.

Nå men jeg er jo stadig sygemeldt fra job. Går snart ind i min tredje måned, og jeg får det bedre og bedre. Det er fint. Ja faktisk er det så suverænt, at jeg overvejer om jeg overhovedet skal arbejde. Eller måske bare leje daglejer i et par år. Tankerne er mange, men lægen siger ro på. Kun tænke på i dag og kun tænke på at slappe af. Dejligt. Og et plus at mit arbejde lader mig gøre det. Det taler til deres fordel.

Jeg synes stadig penge er underlige. Hvorfor laver vi ikke ting selv. Vi skal arbejde for at tjene penge for at købe cafe latte. Det er skørt.

Print Friendly, PDF & Email