En uge gik sin gang

Så blev det efterår. Det siger Aske i hvert fald. For ham er året delt op i fire årstider, der hver især består af tre måneder. Så den 1. september starter efteråret. Aske er ikke sen til at fortælle at sommeren er længere end vinteren. Juni, juli og august er 92 dage, mens december, januar og februar jo kun er 90 dage. Det er sgu en knægt, der ser konkret og positivt på verden. 

Han er i øvrigt også begyndt til svømning. Det var mega skægt i onsdags, skulle jeg hilse og sige. Faderen nød det også. Nana er også begyndt. Hun nød det også, og Lene nød det også. 100 % succes for fanden da også og helt fantastisk. Og når man så starter med en arbejdsuge med positive toner og rare kollegaer og søde studerende. Og når man så når ned og se en Jørgen Leth Film om John Kørner, hvor Leth og datter bagefter svarede på spørgsmål. Og når man så kommer på stadion og ser AGF vinde 6-3 over OB. Og når man får tid til to cykelture og en løbetur. Så har det været en god uge. 
Bevares Liverpool kan få stryg af Manchester United om lige lidt, men det ødelægger ikke, at ugen har været god. 

Print Friendly, PDF & Email