Liverpool og så videre med livet

Så røg Liverpool ud af Europa League. Jeg havde ellers billetter til finalen, men nu går de til nogen andre, der kommer i finalen. For nogen skal nok komme i finalen – sådan går det altid.

Jeg har i dag fundet ud af, at jeg er overvægtig om man så bruger den gamle eller den nye BMI-udregner. Det må vi have gjort noget ved. Den nye BMI-udregner passer mig bedst. Den vil jeg følge. Så skal jeg nemlig kun ned under 90 for at være normal. Og hvem vil ikke gerne være normal. Men nu har jeg ondt i hovedet, fordi jeg har drukket for lidt i dag. Det må jeg gøre noget ved, for jeg vil hellere ikke have ondt i hovedet end være normalvægtig. Og så meget feder vand jo heller ikke.

Nå jeg ville ikke så meget. I morgen er endnu en dag. Det er en fredag, og det betyder weekend. Det betyder man kan sove lidt mere og måske cykle en tur. Man kan også se lige Breaking Bad og måske, hvem ved, komme i gang med Min Kamp igen.

Egentlig sjovt, at jeg er tørstig. Jeg har drukket dette store glas juice i dag. Det smagte godt. Der var også både æble, appelsin, gulerod, chili, ingefær og rød peber i. Slurp.

Print Friendly, PDF & Email