Jul

Så er det også ved at blive jul for Ebenezer Scrooge. Tog forbi job i dag på trods af omsorgsdag og sygdom. På jobbet spiste jeg frokost med Stina, som er en fantastisk kollega. Så hentede jeg min nye arbejdstelefon, en IPhone 5. Så stod der to flasker vin og et gavekort til bog og ide på mit skrivebord. Så ønskede jeg kollegaer god jul og kørte hjem.

I postkassen hjemme lå en ny kontrakt på fastansættelse i UCL og lønstigning.

Så hentede jeg søde unger. Vi gik en lille tur med Helmuth på Stige Ø. Nu er vi hjemme. Vi hygger, mens Lene er til julefrokost.

Måske den sure mand ender med at komme i julehumør. Jeg glæder mig i hvert fald til at se julekalender. Den er nemlig god. Vera Grus er intet mindre end vidunderlig.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *