Endnu en weekend

Så blev det da weekend. Og Nana blev syg og jeg fik løbet og jeg fik cyklet og nu er jeg også ved at blive syg.

Til gengæld glæder jeg mig over årets julekalender. Troede aldrig jeg ville sige noget sådant igen. Eller overhovedet. Men jeg er vild med julestjerner og specielt Vera Grus. Hun er vidunderlig. Og så drikker hun likør.

Liverpool fik bank på hjemmebane. Tjahhhhh. Det er jo ikke min skyld, alligevel gør det lidt ondt. Det gjorde det også, da jeg væltede på cyklen i dag og fik mig et trælår på min lægmuskel. Hedder det så en lammer? Eller en trælæg? Det gør nas, men så mærker man, at man har været i gang.

Tidligere i dag tweetede Chris Anker Sørensen dette billede. Det kan jeg lide.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *