Hjemme igen til varm fryser og kolde tæer

Sommeren er forbi nu. Den nærmest fløj af sted. Ja den var faktisk næsten ikke til stede i vores to uger i Juelsminde, men vi havde nu en god ferie alligevel. Jeg tog min sædvanlige par kg på, men kom i god form med lange cykelture. Vi havde gæster, drak vin, spiste chokolade, spiste is, spiste mad, spiste is og drak et par øl og en god gin.

På vej hjem cyklede jeg igennem Vejle. Og ved åen i Vejle ligger fagforeningen 3F og ved siden af ligger Vejlegården. Det er sjovt, at de ligger lige ved siden af hinanden. De er ikke venner. Det interessante er, at en stor del af DK er inderligt trætte af 3F, der har lavet en blokade. Jeg spekulerer bare på, hvornår vi alle er blevet så skide neoliberale i det her samfund og skider på de lavestlønnede. Mange mener, at fagforeningerne bare skulle pakke sammen og lukke bixen, da alt er honky dory for arbejderne i dag. Hmmmmm var det 1400 danskere, der hvert år dør af stress? Og hvad ville der ske, hvis vi alle skulle forhandle vores løn selv? Jeg er ikke tilhænger af denne vej, men det er nok bare mig.

Nå, men nu er det blevet sommer, så jeg har vel ikke tid til at sidde her og skrive. Jeg må ud og i gang med noget, der har med solen og den tykke mave at gøre.

Det skal dog lige nævnes, at relæet herhjemme var slået fra, da vi kom hjem. Heldigvis kom jeg 45 minutter efter ungerne og Lene, så fruen havde nået at rengøre fryseren og var godt i gang med køleskabet. Føj føj føj.

Print Friendly, PDF & Email