Tillykke med det

Så kan de homoseksuelle blive gift i kirken, og det er godt. For så er de homoseksuelle, der vil giftes i en kirke nemlig glade, og derudover kan det jo være, at man med tiden kan snige sig med til et sådant bryllup og hvem ved måske også komme med til festen. Tillykke til I smukke mennesker i dette land som er glade.

Om lidt tager jeg på herreweekend. Ikke at det har noget at gøre med homovielser, som ikke hedder homovielser, da en vielse ikke kan være homoseksuel eller heteroseksuel for den sags skyld. Den kan bare være en vielse. Men jeg tager en tur til Helgenæs med smukke unge mænd, som jeg engang i 1995 gik på højskole med. Det glæder jeg mig til. Trænger til at komme ud og få lidt luft. Og min familie trænger ved gud grød også til at jeg kommer ud og får lidt luft.

Det regner heller ikke mere. Der er øl og gin i bilen, men løbetøjet skal også med. Sådan er det nemlig, når man snart er et midaldrende fjols med følelserne uden på det lidt for store tøj, der skal passe til den lidt for store mave. Jeg tager kameraer med og tager billeder og måske lidt film.

Fred på jord.

Og nåh ja. Min smukke kone har fødselsdag i dag. Hun bliver 39 år, og hun er altså så pisse fucking og satans dejlig. Uden hende ville jeg være et nulpunkt i en serie af ingenting. Hun er sammen med mine umulige unger mit et og alt. Da vi blev gift for snart 10 år siden, sagde jeg at jeg ville elske at vågne op ved siden af hende hver morgen. Det gør jeg stadigvæk. Kære Lene, jeg elsker dig overalt på denne jord.

Print Friendly, PDF & Email