Valg nu

Jeg håber snart, der kommer valg. Jeg håber, valgkampen bliver kort. Jeg håber de radikale får et godt valg og at DF går tilbage. Jeg håber på en statsminister fra de radikale og samarbejde over midten. Jeg er naiv, men skidt nu med det. Jeg er bare træt af den siddende flok, der går imod al fornuft. Jeg er også træt af Helle T og Villy S. Hvis ikke jeg stemte på de radikale, ville jeg være tvunget til at stemme på Enhedslisten. Måske jeg bare skulle være ligeglad og glæde mig over Claus Hjorth, Brian Mikkelsen, Pia Kjærsgaard og alle de andre fra den sorte skoles opsamlingsheat.

På den anden side, så ville det ikke undre mig om vi fik lignende ting at se i DK som sker lige nu i UK. Eller hov vent, det har vi allerede set i forbindelse med den elegante rydning af ungdomshuset. Men det er jo bare bøller, der skal skydes med gummikugler og vandkanoner, og bum så er det problem væk. Eller? Og Mogens Camre siger at kunstnere ikke fatter en skid. Men bare et lille tip til den siddende magt. Skulle I kede jer bravt en lørdag aften uden x-faktor, vild med dans eller andet finurligt tv, så overvej at se en af de to film “La Haine” eller “Do the right thing”. I må gerne låne dem af mig. Så kan I måske blive lidt klogere. Bare lidt.

Og hvor er det fedt at frk. Stutteri Charlotte Dyremose er uddannelsesordfører for de konservative, og forlanger karakterer fra første klasse. Jeg elsker Charlotte Dyremose. Hvis jeg en dag bliver født påny, skal det være som Charlotte Dyremose. Bare uden heste og penge og i en lejlighed i Vollsmose, og så skulle jeg fanderme nok komme ud af første klasse med et snit på over 10.

Men hvad ved jeg? Jeg er jo bare et………

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Valg nu”

  1. Ha-ha! Fin kommentar Henrik. Er du på Facebook?
    Hvis ja og vi skal være venner er mit navn Benny Løv Andersen.

    Mvh Benny

Lukket for kommentarer.