En rolig weekend

Det har været en rolig weekend. Det er nu søndag aften, og jeg vil skrive lidt på min nye IPad. I fredags tog vi afsked med vores chef i kommunikation Niels Jørgen, der gik på pension. Nu har vi så fået ny chef, og så må vi se, hvor det stiller mig i forhold til at beholde mit job. Det skal nok gå. Fredag aften gik sin gang og lørdag lige så. Lørdag aften var jeg noget mut til en lille fin og meget intim koncert i vores lille by. Kasper spiller med i et lille, nyt og hyggeligt Dylan-coverband, og de spillede deres første koncert i Leifs stue med 40 tilskuere på. De var gode, og stuen var fyldt med god stemning. Jeg var imponeret og glad, da jeg kørte derfra. Faktisk nød jeg det noget mere end jeg nogensinde har nydt Dylan live de to gange jeg har set ham.

Søndagen har budt på Zoo og en løbetur. Jeg er træt nu, men glæder mig til arbejde i næste uge. Jeg skal have mere søvn end i den forgangne uge, men det kan da ikke blive det store problem.

Nu kalder femte bind af Knausgård og hvad jeg ville med dette indlæg vides ikke helt, men nu er det skrevet, læst og forstået til tid og evighed amen.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “En rolig weekend”

  1. Tusind tak for dine ord, Henrik. Jeg håber, at vi snart kan spille for dig igen:)

Lukket for kommentarer.