Tandlæger og sådan noget

Hvis jeg havde levet for 100 år siden, havde jeg sgutte haft flere tænder i min lille århusianske mund. Jeg er i den grad blevet reddet af tandlæger i det danske land igennem de seneste mange år. Alt fra små huller til stor operation i 1997, og er det så fordi, jeg ikke børster tænder? Næh. Jeg børster skam tænder, og bruger tandtråd i ny og næ. Men så i går var jeg til tjek ved tandlægen, og da han var på vej til at sende mig hjem fandt han da lige en tandbyld og et lille hul. For Søren da også. Hullet blev klaret hurtigt, og nu står den på rodbehandling for tandbyld. Fucking great.

Heldigvis er der også meget cykling, og på søndag, står den sgu på Århus Rundt med følgeskab af Hans Plauborg fra mit filmhold tilbage fra unitiden. Og nu har jeg også lyst til at købe en mountainbike.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Tandlæger og sådan noget”

  1. Du køber alt for mange ting, Henrik. Det er derfor, du har fået en tandbyld. Det er en psykosomatisk byld. Hvis du lader være med at købe nye ting, forsvinder den.

  2. Du har så evig ret Baunvig. Kommer du og hepper på Hans og mig, når vi tager turen rundt om Århus?

Lukket for kommentarer.