På terrassen

Så sidder man (med man mener jeg mig, altså jeg) så her og nyder solen efter en længere cykeltur. “Burde du ikke arbejde”, spørger den liberale læser så (eller det ville han nok have gjort, hvis han havde eksisteret. Jeg ville til det svare, at det gider jeg altså ikke lige nu. Jeg synes mine dage har været fyldt med arbejde og atter arbejde, så jeg tager lige en slapper. “Vil dit arbejde ændre verden?” ville den opmærksomme læser så nok spørge. Tjahh da jeg sammen med et par kollegaer i går fremlagde vores projekt for seks kommuner blev vi mødt af…………stort set tavshed over hele linjen. De var sgu nok lidt ligeglade. Det er ikke fedt. Havde de så bare sagt, at det var noget lort vi havde lavet. Næh tavshed.

Fuck det. Til gengæld er det fedt, at jeg forleden så “Breakerne fra Nordvest” en fin lille dokumentar på DR, som gjorde mig glad. Og det d
Er fedt, at der lige er droppet to anderledes dokumentaragtige film i postkassen i dag. Exit through the gift shop og Awesome – I shot that. De skal ses snart.

Nu er det koldt og jeg vil gå indenfor. Herunder er et billede af, hvordan jeg havde det i går.

Print Friendly, PDF & Email