Dejlig weekender på lidt af hvert

Det har været en god weekend. Jeg har været til 30-års fødselsdag i København, set Liverpool vinde en fodboldskamp, fået mig en ny racercykel og været i biografen og se Winter’s bone. I dag er det søndag, ungerne har allerede set tre film og jeg løbet stadig rundt i underbukser og gider ikke andet. Det er sgu fedt nok.

Winter’s bone var i øvrigt en fin lille grum film, som på en eller anden måde var et mix af Juno møder Deliverance. Eller det var det måske ikke, men det var en ung pige i et sindssygt sted med farlige mennesker. Både farlige mænd og kvinder, og man finder aldrig helt ud af, hvad der foregår, kun at man aldrig selv skal besøge det sted, hvor den foregår. Fin alternativ film, der var meget lidt Hollywood, derfor også overraskende, at hovedrollen vist er i betragtning til en lorte Oscar. Jeg hader Oscar. Det er så hult, men det udstillede Ricky Gervais så fint forleden. Godt nok ved Golden Globe, men han får nok aldrig muligheden ved Oscar.

Jeg elsker stadig Kenny Dalglish.

Og sidst et lille billede for at give lidt liv.

Print Friendly, PDF & Email