Bruce og sofaen

Sidder i sofaen og hører Bruce Springsteen. Det er the River, som jeg købte i sidste uge i et boxsæt med hans første syv plader. Det er rart. Jeg venter på, at jeg skal en tur forbi Abildgårdskolen og snakke med deres forstander om deres brug af coorperative learning. Jeg ved intet om det, så det er godt, at jeg bare skal optage ham på video og sende det videre til nogle andre.

På lørdag kommer min gamle filmgruppebuddy Hans forbi med en ny racercykel til mig. Så har jeg ikke længere nogen undskyldning for ikke at cykle, når det bliver sommer og sol, og så kan jeg bruge den gamle racer til, når det er gråt og trist. Jeg kan altså cykle året rundt sålænge, der ikke er sne på vejene. Det er fedt. Så kan jeg nemlig komme af med den fede vom.


– Posted using BlogPress from my iPad

Print Friendly, PDF & Email