Så skulle den være god nok

Jeg har åbnet min egen lille butik, hvor jeg skal sælge mig selv inden for UCL. Det næste år skal jeg undervise, kommunikere og dokumentere i UCL. Det glæder jeg mig faktisk til. Jeg er glad for mine kollegaer og jeg kan jo godt lide at filme og snakke med mennesker. Så det bliver fint.

Vi hænger lidt i det her i Odense og er sådan lidt småsløje allesammen. Det går nok, for nu er der ild i pejsen og ungerne spiller computer. Det vil sige, Nana ser skæg med bogstaver på Oline.dk, mens Aske har nappet min Iphone, hvorpå han spiller Angry Birds. Jeg sidder med min egen lille computer, men ville hellere læse Knausgård. Min Kamp 2 er lige så god som etteren og jeg er næsten halvvejs – det er strålende. Tænk om jeg når at indhente oversætteren og må læse de sidste bøger på norsk. Det håber jeg.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Så skulle den være god nok”

Lukket for kommentarer.