På weekend i København

Hjemme igen efter lørdag i København. Jeg besøgte Niels. Vi snakkede mest om, hvor skør en verden vi lever i, og hvor dumme mennesker kan være. Sjovt at det sker samtidig med, at Jon Stewart holder sit rally i USA. Måske er det ikke så tilfældigt. For måske er det, hvad jeg snakker om hele tiden. Få den sunde fornuft tilbage. Få den varme luft ud. Og så videre.

Min arbejdssituation er stadig uafklaret, men jeg har på fornemmelsen, at jeg får en eller anden form for forlængelse. En fornemmelse af forlængelse. Nu må vi se.

Og så er AGF bagud 3-2 mod AB. Det er lidt noget skidt. Hvis AGF kan komme igen og vinde kampen vil de have 10 point ned til oprykningsstregen og dermed være et gooooooooodt skridt på vej tilbage til Superligaen. 2. halvleg starter nu. Jeg håber AGF vinder den 2-0. Kom så de hviiiiiiieeeeeee.

Edit: AGF vandt 2. halvleg 2-0 og er nu 10 point foran AB – Det gjorde lige søndagen en hel del bedre. Nu må vi så snart se, hvad Liverpool kan præstere på udebane mod Bolton. 

Print Friendly, PDF & Email