Tjahh

Det er på en eller anden underlig vis blevet onsdag den 22. september. Kasper og Kasper har fødselsdag i dag, så tillykke til dem begge – sikke nogle dejlige drenge, som jeg ser alt for lidt til for tiden.

Jeg har haft travlt på det seneste. Det har været sjovt og så blev det afsluttet med en fin personalefest i fredags efterfulgt af herrehygge hos Søren i lørdags. Desværre koster det på fysik og psyke, så det er først nu her onsdag formiddag, at jeg er ved at komme ovenpå igen. Ingen søvn, ingen motion, for lidt mad og for meget alkohol kan dræbe selv den værste baggårdskat. Men jeg er på vej frem igen, og overvejer ligefrem en løbetur lige nu. Det bliver sikkert ikke til noget, men bare det, at jeg overvejer, er en positiv ting.

Jeg begynder at føle presset omkring min arbejdssituation, der snart stopper. Jeg skal nok finde noget nyt, men hvad og hvor, er sgutte til at sige lige nu. Nå jeg vil ud og kigge mig lidt omkring.

ps. har lige købt den nye plade med Manics og jeg er helt pjattet med den. De er nogle bonderøve og spiller bonderøvsguitar og har strygere og alt det gejl med på pladen og jeg elsker det. JEG ELSKER DET.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Tjahh”

  1. Tak for fødselsdagshilsnen. Har bl.a. fået det nye album med Manics og bogen The Fottball Factory, så jeg kommer til at være i 'godt' selskab de kommende dage.
    KH. Kasper S. E.

Lukket for kommentarer.