Indlæg nummer 500

Det er så mit indlæg nummer 500. Var det en bog, havde det været en lang bog. Nu er det bare en blog, så er det ikke så langt og ej heller så vigtigt.

Christian Poulsen er kommet til Liverpool, så der røg nok mit venskab med den bitre Grapefrugt, men det må man jo leve med, for fodbold er vigtigere end alt andet i livet. Og apropos fodbold, så var der efterårspremiere med old boys drengene i går. Vi spillede mod SUB Ullerslev og vi vandt med 5-1, men det er ikke det skøre. Det skøre var at dommeren aldrig kom, og at jeg derfor dømte de første 45 minutter af kampen. Og faktisk så godt, at Ullerslev klappede af mig, da vi endelig fik en rigtig dommer, som havde dømt en kamp ved siden af. Måske fordi jeg havde dømt et straffespark til dem, hvem ved? Efter to minutter på sidelinjen måtte jeg så ind og spille, men det blev som målmand, da den nye dommer startede sin gerning med at give vores målmand et (fortjent) rødt kort. Det gik nu også meget godt, selvom jeg ikke kunne tage det straffespark, jeg kom ind til. Fodbold er sjovt. Desværre kan mine ben ikke så godt være med længere. De kan dog sagtens cykle og i forgårs nappede Jensen og jeg 55 kilometer, og i næste weekend står den på Horsens Rundt på 100 kilometer. Åh så sporty. Åh så sporty.