Har da godt nok været omkring

Har været i Esbjerg, Juelsminde, Vejle og Odense de sidste par dage. Der er gang i den. Tue og jeg ville lave en videokonkurrence på nettet, hvor vi fik over 30 deltagere, hvilket er meget sjældent. Det er nu lykkedes efter oplæg rundt i regionen. Det er sgu fint. Det er blevet en masse små fjollede film, men det er præcis som det skal være. Kravene var, at filmene maximalt måtte vare 20 sekunder, at de skulle være en præsentation af studiestedet, at det kun var for lærer- og pædagogstuderende, at der skulle være 3 locations og at sætningen “Sikke en fin stol” skulle indgå på en eller anden måde i filmen. Nedenunder er et par eksempler.

Og nej det giver ikke nødvendigvis mening. Men er det da ikke også helt OK?

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Har da godt nok været omkring”

Lukket for kommentarer.