Lidt af det hele

Der har været lidt stille, men det er bare fordi, jeg ikke lige har fået skrevet. Der har ikke været stille i mit liv. Jeg har arbejdet en hel del på den fede måde. Mange film med studerende. Jeg har fået meget ros, mange komplimenter, men alligevel står jeg i et vadested med mit job. Jeg regner med, at der sker nogle ændringer inden længe. Så hold endelig fast kære læser.

Jeg har også investeret i et par TV-serier (The Office og Mad Men), været i Århus og i Aalborg, spillet både udendørs og indendørs fodbold, uploadet nye billeder fra vores nye kamera, og så er jeg så småt gået i gang med at lave en film om FK Utopia.

Mit nye kamera ser i øvrigt således ud. Jeg kan godt lide det.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Lidt af det hele”

  1. Jeg er rigtig godt tilfreds. Det har en god størrelse, vildt meget zoom og en masse funktioner. Det stod mellem det eller det mere simple Ixus110, der dog også er super fedt. Det her kostede ca. 2000. Ixus'en er lige 2-300 kroner billigere. Jeg købte på http://www.godigital.dk.

    Hvis I bare vil skyde uden at tænke overhovedet tror jeg, at jeg vil anbefale Ixus'en. Begge optager i øvrigt også video i HD-kvalitet, hvilket er super fedt. Jeg har undersøgt en del, så skriv endelig, hvis I har brug for råd.

Lukket for kommentarer.