Eget firma

Jeg overvejer sgu lidt at starte mit eget firma. Ikke sådan forstået, at jeg skal til at købe og sælge små ting i Kina og så sælge dem til trætte nordjyder. Men mit arbejde er efterhånden kun halv tid og derfor bliver lønnen også lavere og jeg vil gerne lave noget andet. Eller i hvert fald noget mere. Og når man så er sikret i hvert fald halv løn, så kunne man jo overveje at starte selv. For en ting er, at jeg holder oplæg for studerende og lærere i Region Syddanmark, men hvorfor ikke hele landet?
Og hvorfor ikke begynde at lave små film til små firmaer/foreninger. Ikke superprofessionelle film, men det har de alligevel heller ikke råd til. Bare små film, de kan have på deres internet. Det tror jeg, at jeg vil. Jeg har et par idéer allerede og et par kontakter. Jeg prøver så småt.

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Eget firma”

  1. God fornøjelse med det – det lyder spændende;-)
    og:

    @HC: Så du lå og rodede rundt på en valgplakat ved busstoppestedet på Harald Jensens Plads i søndags. Måske skulle nogen fjerne plaketen. Overvejede at tage den med – det skulle jeg have gjort for jeg så dig sørme også i Cinemaxx i søndags. Men du så ikke ud til at genkende mig, så det ville virke ret fjollet at begynde at fortælle om plakaten på Harald Jensens Plads. Så det gør jeg her. I trygge rammer. Hjemme ved Henrik. Verdens bedste Henrik.

    /Ida

Lukket for kommentarer.