Lidt af hvert

Jeg har i de seneste dage arbejdet i Jelling, hvor jeg kører en workshop om at lave små film på pædagogseminariet. Det er super fedt. Glade positive studerende, der er med på at lave små film og lære om, hvordan man fortæller historier via levende billeder. I den forbindelse lavede jeg en super lo-fi film om enkle filmiske virkemidler. Filmen kan ses her . Den viste sig at fungere rigtig godt som afslutning på et halvanden times oplæg. Selv simple fjollede indskydelser kan bruges i den virkelige verden.

Derudover er det værd at bemærke, at Liverpool har brugt 160 millioner kroner på en ny højreback, Glen Johnson. Det er dyrt, men når det nu gør, at de røde vinder både PL og CL til næste år, så går det nok.

Lige nu står den på lidt rødvin. På lørdag står den på sommerfest i Utopia. Livet er helt godt lige nu. Og da jeg lever herre meget Carpe Diem-agtigt, så er det jo perfekt.

Print Friendly, PDF & Email

5 meninger om “Lidt af hvert”

  1. Hej Henrik.. fin film du har lavet, må jeg vise den i forbindelse med undervisning?
    kh Charlotte

  2. I øvrigt kender jeg mere end tre, der hedder Charlotte, men kun een, der er skolelærer. Håber derfor, at det var skolelæreren, der spurgte 🙂

  3. Det var skolelæreren, der spurgte 🙂
    Hvordan linker jeg det…. (jeg er jo ikke ligefrem computergeni!!)

Lukket for kommentarer.