Fin blog

Det er en fin blog, du har, sagde en af eleverne til mig den sidste dag på skolen. Jeg blev en anelse overrasket. For hvordan havde han fundet den? Jeg har prøvet at google mig selv med de informationer, som eleverne havde om mig, men jeg fandt den ikke. Og her gik jeg og troede, at jeg var en haj til at google, og så er eleverne bare bedre end mig. Betyder det mon, at jeg er ved at blive gammel? Måske, men ellers hyggeligt, at eleverne googler mig og kigger forbi min blog. Mange i dette samfund er bange for at blive googlet, bange for at blive set på facebook og så videre og så videre. Jeg synes, nok bare det er hyggeligt. Måske jeg bare er verdens største narcissist (sammen med alle andre, der blogger).

Løkke har lavet en ny regering, og Hjort Frederiksen har fået mere magt. Til det har jeg kun en kommentar, og den blev sagt af to opvaskere i Lars Von Triers Riget fra 90’erne, så kan I jo selv gætte.

Nå, men solen skinner og der er kommet dug på havebordet, så den står på Café Latte og kærlighed til verden.

Print Friendly, PDF & Email