Jobbet

Mit nye job bliver hos Media Syd i Vejle, men også for UCL. Det bliver med min tidligere kollega Mette som projektleder. Jeg skal arbejde hjemmefra og så skal jeg køre rundt til forskellige uddannelsessteder i Region Syddanmark (Syd- og Sønderjylland samt Fyn), og lave et projekt. Det handler om at være kreativ og få unge mennesker til at være kreative. Men ville nogen så sige, Henrik er da ikke kreativ. Jeg ville nok opponere, men også sige, at jeg ikke skal være kreativ, men støtte op og motivere som en slags træner, og det har jeg altså været god til engang, bare spørg kreative Tue og andre I møder på jeres vej. 

Der er ikke skrevet under på noget endnu, da løn og andre praktiske ting lige skal forhandles på plads, men det kommer nok til at gå uden de store problemer, hvis jeg da kender mig selv ret. 
Til sidst et lille fif til folk, der barberer sig med skraber. Gillette har stort set monopol på det danske marked, men man kan altså spare penge, hvis man lige kigger sig lidt omkring. Selv bruger jeg Featherskraber, som kvalitetsmæssigt ligger tæt op af Gillettes Mach3. Derudover har jeg købt en razorpit, som får dine barberblade til at holde længere. På denne måde sparer jeg penge og Gillette sælger ikke så mange barberblade 🙂
Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Jobbet”

  1. Tak for den informative update om bareberingsgrej. Jeg tror dog, jeg beholder mit fuldskæg… det er sgu det billigste. Og tillykke med jobbet.

  2. Du var den bedste til at få min kreativitet på fodboldbanen frem – nogensinde. Og det er helt uden tvivl.

    Du skal nok blive en stjerne til dit job, for intelligens, flinkhed og et stort motivationstalent virker som ret vigtige egenskaber.

Lukket for kommentarer.