Et kvart tusinde indlæg

Ja så har jeg passeret 250 indlæg på bloggen, håber at nogen har nydt det bare lidt. Jeg startede med et indlæg om, hvor mange klips jeg havde brugt på Jobcenter Odense – det var 1000, og det blev ikke til mange flere. I mellemtiden har der været Nana, depression, Tenerife, Mulernes, Specialklassen og nu Mulernes igen. Jeg har også fået skrevet om en hel del film. For tiden er jeg mest optaget af amerikanske 70’er film og gyserfilm. Jeg er ved at gennemgå Hitchcocks Psycho med et par klasser på gymnasiet, og det er sgu fedt. Desværre er jeg også blevet rodet ud i noget AT-projekt og det er ikke fedt. Det er heller ikke fedt, at det tekniske udstyr heller ikke virker optimalt, men det er stadig fedt at være lærer. Eleverne er søde, kollegerne er søde og det er generelt et godt gymnasium. Jeg tror ikke, jeg får mulighed for at blive der, men that’s the story of my life, og det er sådan set fint nok. Jeg får i hvert fald prøvet lidt af hvert.

Nu kommer Lene hjem, efter en tur i Kvickly. Om halvanden time spiller Liverpool mod Sunderland, og jeg skal lige vurdere, om det er en kamp, jeg skal se, eller jeg skal forberede mig til timerne i morgen. Hmmmm måske jeg bare skulle gå i seng, da jeg jo er en træt gammel mand.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Et kvart tusinde indlæg”

  1. Du er en FLINK, gammel mand! Ja, måske den flinkeste, hvis man ser bort fra Morten A, og det kan man godt tillade sig i ny og næ! Tillykke med jubilæet, og jeg har i hvert fald nyt dine indlæg.

Lukket for kommentarer.