Fodbold, brød og gymnasie

Hvis Liverpool kunne vinde bare hver anden af de kampe, de spillede uafgjort, ville de også vinde det engelske mesterskab, men hvad hjælper det, når de ikke gør det. Hmmm. De er bare ikke gode nok til at sparke bolden i kassen, så nu håber jeg bare, vi slutter på en respektabel andenplads i år. Efter at have set de røde spille uafgjort igen igen igen igen (8 af de sidste 13 kampe er endt uafgjort) er jeg hjemme igen, og jeg bager. Jeg har lavet surdej, og nu har jeg så puttet surdejen i mel og vand og fået en større dej, som nu er kommet i ovnen ved 250 grader. Om tre minutter skruer jeg ned til 175 grader, og så får brødet lige 40 minutter mere, og så skulle der gerne være to fine brød klar. Nammenam.

I morgen skal jeg på Mulernes og undervise i mediefag. I morgen står den på filmredigering med 3.g’erne, filmhistorie med 2.g’erne og gyserfilm med 1.g’erne – dejligt.

Print Friendly, PDF & Email