TV2

Det er en af den slags dage, der aldrig rigtigt starter. Jeg er træt og har vist også en anelse influenza i kroppen, så jeg slapper af på sofaen og fjernsynet er selvklart tændt. Desværre er der ikke andet end morgen-tv på TV2, og det er groft sagt noget lort. I øjeblikket bliver Revolutionary Road anmeldt af Søren Høy og en eller anden kvinde med irriterende stemme. Anders Breinholdt fra de sorte spejdere interviewer, og det er slemt. Den kvindelige vært, som jeg ikke aner, hvad hedder, er sååååååååååååå dårlig til at stille spørgsmål og til at formulere sig. Og nu hyper Høy De Caprio og kalder ham den nye Brando og de Niro………åh gud. Fedt at skrive så rodet om noget så dårligt. Jeg hader TV2 big time, men jeg vil nok godt se Revolutionary Road, da den fik 6 stjerner i Premiere på DR2, som jo er min herlige kulturradikale tv-kanal.

Det er koldt og intet hænger sammen i min skrift. Jeg vil surfe lidt videre og snart skifte tv-kanal, eller bare slukke selvom jeg er i totalt arbejdsløs tv-humør. God weekend til alle.

Print Friendly, PDF & Email