Helge Adam og folkesundheden

Der har været lidt problemer her i Odense med at busserne til gymnasierne ikke kører alt for godt. Nu har Helge Adam Møller skåret igennem. I Fyens Stiftstidende udtaler han følgende:

– I virkeligheden skulle man droppe buskørslen til gymnasier, for de har meget bedre af at cykle, hvis det er under en halv time. De kunne tage og spadsere eller sætte sig op på deres cykler. Det vil være ti gange bedre for dem selv og folkesundheden. Et stort antal af børn og unge, herunder gymnasieelever, er smaskforkælede. Det er faktisk meget bedre, hvis der ikke er nogen busruter, hvis det er korte afstande på under en halv time på cykel. Det vil spare CO2-udledning, give sundere børn, og så kan de spise et studenterbrød hver dag uden at blive tykke og fede af det.

Så kan de unge dovne svin fanderme lære det. Læs resten af artiklen her

Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Helge Adam og folkesundheden”

  1. Han er altid mand for uhyggelig underholdning – i øvrigt er det lang tid siden jeg har hørt ordet “Studenterbrød” i en sætning fra en politiker

  2. Jeg undrer mig lidt, når jeg læser Helges udtalelse – en del af mig giver ham faktisk ret. Der er sgu’ en del af mig, som siger, at de kan sgu’ bare se at komme i op på cyklen.

Lukket for kommentarer.