Film film og atter film

Udover at være uden job, så har jeg mig også en lille bitte hobby. Jeg kan godt lide at se film. Jeg ved også lidt om det, men ikke så meget som mange andre, men sådan lidt. Siden sidst har jeg set et par stykker. I onsdags drog jeg til hovedstaden for at se Specialklassen, men inden jeg mødtes med Rasmus og de andre rødder, tog jeg en tur i Vester Vov Vov og så Lad den rette komme ind. Det var fanderme en god film. Den er ikke for sarte sjæle, men så alligevel heller ikke sådan vildt uhyggelig. Den er god. Den er rigtig god, og det er fjollet, at den kun går i Vester Vov Vov og Øst for Paradis i Århus. Det er dog godt for disse to biografer, der har brug for lidt penge i forhold til de store, grimme og pisse latterlige biografer.

Efter at have set Specialklassen (som er sjove), se dem på Play i København og få en sjov aften, tog jeg toget hjem. I toget så jeg en svensk dokumentar om Orson Welles. Filmen hed Brunnen og fortælleren tager rundt i Spanien og leder efter spor af Orson Welles. Welles levede en stor del af sit liv i Spanien, og filmen er faktisk ret god. Welles er fascinerende materiale og filmen gør ikke mysteriet Welles mindre. Dejlig lille film til togturen.

I går fik jeg ikke set film. Jeg overvejede Excorsisten, som jeg ikke har set (pinligt, jeg ved det, men hey jeg er ikke perfekt og det gør mig til et dejligt og rundt menneske), men det blev ikke til noget. Her til aften har jeg så set Vertigo af Hitchcock. Det er en fantastisk film med James Stewart (elsker sgu James Stewart, synes lidt han lignede min far). Søren Ulrik Thomsen har skrevet lidt om Vertigo. SUT er klogere end mig, skriver bedre end mig og er klogere end mig, så tryk her og læs de fine ord.

Det var alt for nu. Nu vil jeg snart i min seng og sove sødt. Lørdag er jeg bare alene med ungerne, så vi skal hygge rigtig meget og nok også se 200 afsnit af Bamse og Kylling………og spise rugbrødsmadder med makrel i tomat og hjemmelavet Mayo.

Print Friendly, PDF & Email