En mindre

Vi er blevet et menneske mindre på denne jord. Guitaristen i Love Shop, Hilmer Hassig er død. Udover Love Shop spillede han også med Lars Hug, og er med på nogle af de bedste plader jeg har. Jeg nævner i flæng Okay okay boys, Kopy, Kysser Himlen farvel og alle Love Shop-pladerne. Jeg har været til en del Love Shop-koncerter i mit liv, og de har alle været fremragende. Farvel og tak Hilmer, vi ses i himlen……..hvis jeg da er så heldig.

Print Friendly, PDF & Email

4 meninger om “En mindre”

  1. ..guitaren fra “I nat bliver det sommer” har lydt for mit indre øre siden i går. Her mindes vi også de gode oplevelse både konerter og når LS kommer på anlægget…

  2. På tavlen i vores køkken skrev jeg for laaaaaaang tid siden “En nat bli’r det sommer” og på min Ipod står der:” En fjern og fin musik, giver dig alt, du aldrig fik”.

  3. “…og der er hænder, der vil bygge et atlas, har de det ligesom os?”.
    Citater og smukke guitarlinjer står nærmset i kø på denne triste dag. Jeg erindrer Go-touren i Pumpehuset 1997 – min bedste oplevelse med Love Shop. Intensiteten var høj – og Hilmers guitar fyldte uendeligt maget – den nærmest sloges med Henriks Halls mundharpe om opmærksomheden. Det var meget påvirkende.
    Et kapitel er nu lukket – jeg savner ord.

Lukket for kommentarer.