Arbejdsmarkedet

Nu er jeg nået til en erkendelse. En erkendelse af, at jeg ikke kommer i job, hvis ikke, der sker noget radikalt. Så er spørgsmålet bare, om jeg ønsker noget radikalt, eller om jeg ønsker tiden som arbejdsløs. Jeg er begyndt hos anden aktør og kan mærke, at aktivering og samtaler presser sig på, hvilket også er fint nok. Men. Jeg er en kapacitet, der skal bruges i dette land. Så nu vil jeg prøve at finde mig et arbejde med noget støtte, enten i form af en virksomhedspraktik eller i form af et privat løntilskudsjob. Så hvis der er nogen derude, der kender til noget, som de synes lige er mig, men ikke ved om stederne har penge, så er jeg altså villig til at arbejde gratis i starten. Det skal bare være spændende.

Jeg vil i den forbindelse lave en uopfordret ansøgning, som jeg vil sende rundt. Her har jeg fået lovning på hjælp fra reklamebranchen, så det skal nok blive godt.

Jeg er i øvrigt glad. Solen skinner. Jeg skal i sommerhus med Mathias og Super Jensen. Jeg har købt to film, The Host og The Ring (japansk version), og så er jeg ved at læse Frygtelig lykkelig – er der i den forbindelse nogen, der vil med mig i biografen og se filmudgaven?

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Arbejdsmarkedet”

  1. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at komme videre. Hvad ville du lave, hvis du selv skulle vælge og samtidig skulle kunne få økonomien og arbejdstider m.m. til at hænge sammen?

Lukket for kommentarer.