Der har været så stille

Der har været lidt stille på bloggen siden det gennemført fantastiske brev fra i tirsdags, og det kan jeg kun beklage, men jeg har desværre haft travlt med at leve livet. Tirsdag aften stod den på fodboldtræning i Utopia. Onsdag stod den på Champions League på stampubben – det var super hyggeligt og endte med en ekstra øl med Jan og hans kammerat Jens og snak om fodbold, pædagogik og musik. Torsdag var det tidligt op og aflevere unger, så var jeg forbi Mulernes og snakke lidt om mine kommende vikartimer og klokken 13.00 blev jeg så hentet af Søs og Krølle og kørt til Skanderborg, hvor Søs’s bror Søren Aka Bezze bød på kaffe, kage, øl, vin og lasagne. Efter maden gik turen til Forum Horsens, hvor gamle Neil underholdt i et par meget fine timer. I dag har jeg stenet på sofaen og nydt et par fedtemadder med løgpølse samt to træstammer fra den lokale bager………..underligt, at jeg aldrig går ned i vægt.

I morgen står den på bryllup, da Jacob og Dorthe skal giftes i Paarup Kirke. Bagefter skal vi ud og spise med kniv og gaffel på Sortebro Kro, som eftersigende skulle være aldeles fremragende……….underligt, at jeg aldrig går ned i vægt.

På arbejdsfronten begynder det at klare op, og et par muligheder er ved at dukke op, men det kræver også held og lykke og spyt over skulderen, så det må I høre mere om ved en senere lejlighed.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Der har været så stille”

Lukket for kommentarer.