Sommer og fodbold

Her i rabarberkvarteret i Odense står den på sommerhygge og fodboldspilleri/kiggeri. I formiddags var jeg med Super Jensen og andre mægtige mennesker fra den odensianske undergrund ude og spille fodbold på en fin lille kunstgræsbane på OKS’s anlæg kaldet Okson Park. Det var storartet. De små baner er ved at vinde frem i Danmark og er geniale til lidt 4 mod 4 bold. Jeg var ikke super god, men scorede et mål, og det var flot og det er jo godt…..og flot.

Nu har vi været i haven, hvor Askerano har været i soppebassin. Som den totalt uansvarlige farmand, jeg er, valgte jeg at ignorere, at han tissede i bassinet – det tager jo tid at genfylde det skidt. Da knægten så en halv time senere fandt et drikkekrus og drak to glas af bassinet skred jeg dog ind…og fik moderen til at fjerne kruset 😉 – børn er sjove.

I aften står den på FC Fyn vs. Brabrand i topopgør i 2. division vest. Hvis FC Fyn vinder, er de foran Brabrand og ligger til oprykning, men taber de, er de fem point efter med tre spillerunder tilbage. Det bliver spændende og der skal nok komme et par tusinde på Odense Atletikstadion i aften – måske jeg tager kamera med og bringer billeder fra kampen i morgen. Måske gør jeg ikke og så må I nøjes med andre billeder…..eller tekst.

Print Friendly, PDF & Email