Aalborg Ich komme bald


Ja så er fritidsneurotikeren snart på vej til Aalborg for at uddele kærlighed, krammere og en enkelt CD. Jeg skal nemlig på udflugt med Tune og Lasse til Danmarks Venedig (eller hvad man nu ellers ønsker at kalde 9-tuz), hvor vi skal være sammen med Simon og Mikkel fra vores fodboldture, hvilket du kan læse mere om her. Jeg glæder mig enormt meget, da det bliver drengetur af første og største klasse – jeg har ikke tænkt mig at lave andet end at more mig hele weekenden. Vi skulle egentlig have set AaB – OB, men det er kun Mikkel, der har fået billet, så vi andre tager nok på stranden (læs: værtshus) i stedet. Jeg håber at kunne være tilstede, tage billeder og bagefter blogge fint om turen, men samtidig også være til stede i nuet – det bliver totalt Carpe Diem – totalt i nuet, altså for vildt til stede og leve livet intenst og yeaaaaahhhhh!

Print Friendly, PDF & Email