Jobsøgningsproces

I går så jeg en jobannonce med et job, som lige er mig. Det er lige sådan en som mig de søger. Jeg tør ikke sige hvad, det går ud på, da jeg er bange for at jinxe mit liv, mig selv og Liverpools mesterskabschancer de næste 1.000 år. Jeg går i gang med at skrive ansøgning snart og håber at have en klar i næste uge. Åh bare de kalder mig til samtale – gør det nu, jeg er jo både cool, dygtig, pæn og efterhånden også rimlig hurtig.

Print Friendly, PDF & Email

4 meninger om “Jobsøgningsproces”

  1. Jeg jinxer i øjeblikket. Jeg blev i dag kaldt til samtale på onsdag, og har slet ikke kunne holde mund om det. Sidst sagde jeg ikke et ord (altså ikke til selv samtalen), og fik jobbet, så nu ved jeg ikke om jeg på forhånd har ødelagt mine chancer. Jeg kan dog ikke få mig selv til at skrive, hvor det er, jeg skal til samtale. Anyway – held og lykke med det 😉

  2. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke Ida. Håber meget du får det…hvis du da gerne vil have det og ikke bare er blevet presset af Claus Hjorth.

  3. Claus Hjorth får først lov at presse mig efter 1.juli, men jeg håber at få et job inden da, selvom det er så skide svært. Min kyds fingre på onsdag klokken 15.00 – tak;-)

  4. Der skulle have stået men kryds fingre på onsdag klokken 15. Beklager, at jeg ikke lige fik klaret korrekturen, inden jeg trykkede på udgiv…

Lukket for kommentarer.