Pinsetur til Århus

Vi har været et smut i Århus for at besøge familien Friis Dierz i Hjortshøj. Lise, Liza og lille bitte mine Esther har fået sig et dejligt hjem uden for Århus, og vi hyggede med lækkert grillet kød, rødvin, chips, chokolade og cola. Vi gik også en tur, hvor vi mødte nogle søde gedekid, som Aske fik hilst nogenlunde på. Vi så også Cloverfield på DVD og på trods af at den allestedsnærværende Grapefrugt var vild med denne film, synes jeg nu den er overflødig og ligegyldig, men dog alligevel fyldt med en masse elendig skuespil.

Jeg var også på solotur i Århus C, hvor jeg spiste brunch og drak latte efter latte med dejlige Rikke Hansen. Det var dejligt at se Rikke igen, og det var hyggeligt at gå tur i Århus, det har jeg ikke gjort længe. På sådan en dejlig sommerdag med så lækkert følgeskab, så savner jeg altså Århus – buhu.

Nu er vi tilbage i O’ense. Jeg drikker kaffe, Lene er til møde på skolen, Nana sover i barnevognen, Aske leger med Duplo og Helmuth gør som bare pokker ude i haven.

Print Friendly, PDF & Email

4 meninger om “Pinsetur til Århus”

  1. Du af alle mennesker burde anerkende vigtigheden af at komme Bogarts mantra ihu.

    Film skal ses i biografen.

    EOD!

    (Cue whine om travlhed, stigende babysitterpriser etc. NU)

    😉

  2. Enig i at film skal ses i biografen, men når filmen nu skal forestille at være en lille hjemmevideo til TV’et, så kunne det jo være, at man godt kunne se den på en 40 tommers fladskærm.

  3. @Søren HC: Det blev arrangeret lidt hurtigt, men vi kom først søndag klokken 17.00 lige som GF – BIF startede. Jeg ville vildt gerne have været derude, men det blev der desværre ikke noget af. Jeg sværger, at jeg kommer til Århus og ser GF i næste sæson.

Lukket for kommentarer.