Uha da da


Der er tre muligheder. Den ene er paradis, den anden er helvede på jorden og den tredje er bare sådan lidt træls, men alligevel også flot og la la. Hvis den tredje vælges fra er der 60% sandsynlighed for helvede og 40% chance for paradis.

Hvad fanden snakker jeg egentlig om? Jeg snakker selvfølgelig om fodbold, nærmere betegnet Liverpool og Champions League. Sidste år tabte Liverpool finalen til Milan og selv om det var træls, var jeg også stolt over, at klubben kom i finalen, men i år ser det anderledes ud. Skulle Liverpool gå i finalen i aften, hedder modstanderen Manchester United – en drømmefinale for enhver fodboldtilhænger, der ikke holder med nogen af de to hold og et skrækscenarie for vi andre. For taber Liverpool til Manchester United i finalen, går jeg helt ned og bliver så ked så ked af det, og jeg kommer til at høre for det resten af mit liv. Skulle det modsatte ske og Liverpool vinder finalen, så bliver det det største i klubbens historie. Så for at gøre det kort: Hvis Gud har bestemt, at Liverpool ikke vinder Champions League i år, så lad os for helvede ryge ud i aften, men har han bestemt sig for, at retfærdigheden skal ske fyldest og den sjette titel skal til Anfield, så er jeg bare en glad dreng.

Liverpool – Manchester i finalen, uha og der bliver helt sikkert ballade. Og ja jeg har billet til kampen, men tør jeg tage af sted? Ja for jeg har Lasse med, men uha nerverne sidder sgu uden på tøjet.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Uha da da”

Lukket for kommentarer.