Television the drug of the nation

OK jeg har haft besøg af Super Jensen i dag og vi var i både Ikea og i Bilka, men udover det, har jeg godt nok set meget TV – altså på den fede måde. Først vandt Tottenham 2-0 over Portsmouth og så vandt Newcastle 2-0 over Fulham og så til aller sidst spillede Everton og West Ham 1-1. Det hele var i mit TV og det varede fra klokken 13.45 til omkring klokken 20.00. Det blev dog til et par pauser i ny og næ og en enkelt blunder eller to. Fodbold er sejt. 

I morgen spiller Liverpool mod Manchester United i mit TV. Kasper, Ida, Freya og Jonathan kommer forbi. Børnene må lege og kvinderne sludre, mens mænderne ser bold. 
Fodbold er stadig sejt. 
Print Friendly, PDF & Email

2 meninger om “Television the drug of the nation”

  1. Hey mate. Tak for din hjælp igår. Rammerne er faktisk ganske udemærkede – glasset er af pæast nu, så det går ikke i stykker, hvis (når) man lægger det på sine knæ;-) God kamp i eftermiddag – jeg gætter på 2-2. Hvis så bare Arsenal banker russerklubben – så er verden god. God kamp – hygge.

  2. Jeg håber så meget på, at Arsenal vinder … og derfor også på en Liverpool-sejr.

    Jeg har ikke noget fjernsyn, men jeg kan heldigvis se alle kampene på min computer. Fryd. Og i morgen skal jeg se FC Amager … i virkeligheden. Waow.

    Livet er godt, og du er flot (yes, jeg ved godt, at det rimer. Men det er bare sådan noget, jeg kan!)

Lukket for kommentarer.