Nu kan der ringes igen

Så er telefonen kommet tilbage. Jeg havde ikke tabt den på min cykeltur, men i stedet siddet den ned i en stol. Min lækre røv havde simpelthen presset telefonen ind i en af Kaspers stole under playstationssessionen i tirsdags, og her til morgen kom Kasper pænt og afleverede mobilen på vej til arbejde. Nu kan jeg ringe og sms’e igen, jubiii og noget….

Liverpool er helt til rotterne. Træneren er dårlig, spillerne er uengagerede, ejerne er fattige som kirkerotter og nu er klubben fyldt med gæld til randen. Jeg er alvorligt bange for at Liverpool Football Club er på vej til at blive en midterklub i engelsk fodbold. Det er noget møg. Hvem der bare holdt med Queens Park Rangers, der så vidt jeg kan forstå måske er blevet Englands rigeste klub efter at den blev købt af tre amerikanske rigmænd. Fans af Liverpool overvejer at købe klubben. Det kunne være sejt, men det sker nok ikke….desværre.

I aften skal jeg til teatersport med Kasper Jensen. Det skal nok blive sjovt. G0dt Kasper har påtaget sig opgaven at få mig ud til folket igen.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Nu kan der ringes igen”

  1. Du skulle prøve at holde med Newcastle. I de sidste mange år har det mest ophidsende fra den grå/middel kant, været de interne slagsmål.

Lukket for kommentarer.