Hvordan med sygdommen Henrik?


Jeg har lige sygemeldt mig i næste uge fra arbejde. Jeg var til psykolog i dag og Lotte (hedder Lise Lotte, men kalder sig Lotte) fik mig vist overbevist om, at det ikke er for sjov det her, og at jeg rent faktisk er syg. Det gode ved sygdomme er, at de kan kureres. Så vi kører på med terapi og ny dyrere medicin. At gå til psykolog burde være for alle mennesker og ikke kun de rige, som jeg åbenbart tilhører. Det koster kr. 850,- pr. gang, hvilket er mange penge, specielt, hvis ikke man har dem. Det har jeg heldigvis, og de er godt givet ud. Det er dog lidt absurd, når man skal betale efter en snak om liv, død, smerte og alt det der gør ondt. Man kører lige dankortet igennem på beløbet og så er det ellers på gensyn om et par uger. Jeg skal op til Lotte igen den 5. februar – det synes jeg er langt væk. Imellem tiden skal jeg lære at passe på mig selv og komme lidt ud, så hvis der er nogen, der vil gå en tur/drikke en kop kaffe/se noget fodbold så ring eller skriv endelig. Alkohol derimod er bandlyst for tiden, da det ikke er godt for hovedet og sjælen. Og det er jo skidt, da det ellers altid har været en af mine styrker at drikke store mængder øl og spiritus……måske jeg skal få nogle andre spidskompetencer såsom stavgang, bridge eller bankospil.

Print Friendly, PDF & Email

4 meninger om “Hvordan med sygdommen Henrik?”

  1. Heh, jeg har snakket med flere af mine venner om, at når vi bliver ældre og rige, skal vi gå til psykolog jævnligt – det bruges jo også ret meget mere i fx USA, hvor det jo er en glimrende mulighed for at få vendt sine problemer med en neutral og professionel sparringspartner. Det er kun i Europa, at det er så tabu-belagt.

    Jeg synes bestemt vi skal se en kamp inden længe så, måske dine elskede røde tyveknægte? Ellers kan du starte med at tage med i bio i aften? 🙂 Kh Ricki

  2. Det er nemlig ret sjovt, at man i rigtig mange amerikanske film og tv-serier finder mennesker, der går til psykolog (shrink) – det er som om, at det er trendy i USA, men taberagtigt i Danmark. Måske man skulle flytte til USA, bare for en tid.

  3. Op med humøret, du gamle. Jeg kan godt lide dig, som den du er. Men det kunne nu være sjovt, hvis du var lidt mere som Woody Allen.

  4. Woody Allen er et kæmpe vanemenneske og helt igennem fantastisk. Jeg tror han er en af de få kendte, der ikke har fået mere sex af at være verdensberømt. Jeg skal snart have nye briller og så vil jeg da overveje nogen i Woody-stil.

Lukket for kommentarer.