Sommeren er forbi

Det er julen såmænd også og selvom jeg endnu ikke har fået en eneste julegave, har jeg dog købt lidt godt til mig selv, som jeg godt vil have lov til at anbefale. Jeg har nemlig købt hele 4 Cd’er og en enkelt film på CD-Wow.

Den første CD er The Nationals Boxer, som er blevet mig anbefalet og den er også helt og aldeles fremragende. Det er stille og roligt og en anelse dystert, og jeg er vild med det.

Den anden CD er North af Elvis Costello. En rigtig flot kærligheds CD med stort K. Costellos fantastiske stemme gør at pladen aldrig bliver for sød og for kedelig.

Nummer tre er Bruce Springsteens Magic, som jeg ikke rigtig har hørt endnu, men Søren og jeg glæder os stadig til koncerten til sommer.

Nummer fire er den nyeste med Stereophonics, men den er ikke kommet endnu. Jeg skal til koncert med waliserne den 6. marts – det bliver en fest.

Sidst men ikke mindst, røg Blade Runner ned i postkassen . En klassikker af Ridley Scott, som jeg allerede har set en del gange i forskellige versioner.

Glædelig jul Henrik.

Print Friendly, PDF & Email

Her tænker du på “Sommeren er forbi”

  1. Det er en fornøjelse at læse din blog – du skriver godt. Jeg er helt vild med at få indblik i dit liv ad denne vej. Med andre ord: keep in writing – write as much as you can – du har fans!

Lukket for kommentarer.